Hiusten menettäminen on äärimmäisen vaikea kokemus kaikille, erityisesti naisille. Ei ihme – kampaus on jokaisen ihmisen tunnusmerkki. Sen sijaan, että olisit surullinen hiusten puutteesta, kannattaa kuitenkin hymyillä ajatukselle, että synteettiset peruukit voivat antaa sinulle unelmiesi hiustyylin (eikä yhtäkään!)

Peruukin laatu on materiaali…
Hämmästyttävä hiusmyrsky, pitkät letit, herkät kiharat, tyylikkäät pullat ja pin-ups, musta, punainen, blondi … Jotta jokainen näistä kampauksista korostaa naisellista kauneutta, peruukin on oltava korkealaatuista materiaalia. Niiden ei välttämättä tarvitse olla luonnollisia hiuksia peruukkeja; Peruukitehtaallamme Varsovassa tai Krakovassa on saatavilla synteettisiä peruukkeja, jotka eivät kuitenkaan millään tavalla paljasta, että tietty henkilö on asiakkaamme.

…ammattimaisuus…
Kuitenkin saadaksesi ”vau-efektin” sinun tulee huolehtia peruukin valinnasta ammattitaidolla. Aivan kuten kampaaja ei pakota jokaiselle naiselle samaa hiustyyliä eikä värjää tai leikkaa kauniita hiuksiaan samalla tavalla kuin useat muut asiakkaat ennen, suosittelemme myös peruukin sovittamista tarpeisiisi. Aivan kuten liian pienet housut supistavat, rajoittavat liikkumista ja aiheuttavat epämukavuutta, voivat huonovointisuutta aiheuttaa hiukset, jotka eivät istu täydellisesti ja eivät yksinkertaisesti ole harmoniassa luonnon kauneuden kanssa.

…monimuotoisuus…
Naisilla, jotka käyttävät peruukkeja , on joitain etuja niihin verrattuna, jotka eivät käytä peruukkia. Puhumme mahdollisuudesta muuttaa hiustyyliäsi muutamassa minuutissa! Mukavat lippalakit mahdollistavat nopean muodonmuutoksen ja kyllä, blondi punos nainen voi muuttua punatukkaiseksi diivaksi kiharoiden myrskyllä! Ihmiset, jotka haluavat olla joku toinen joka päivä, voivat tulla hulluksi ulkonäöllään ja ilahduttaa kaikkia ympärillä olevia virheettömällä hiustenleikkauksella.

…hoito…
Viileän kampauksen nautinnot eivät ole kaikki kaikessa – peruukista on huolehdittava. Peruukin hoito on sama kuin kenelle tahansa hiuksiselle. Se tulee pestä ja kammata säännöllisesti, jotta se voi palvella vuosia eikä paljasta salaisuutta, jonka nainen haluaisi pitää itselleen. Peruukkivalikoimaan kuuluu yleensä myös sarja hoitoon sopivia tuotteita, joten kannattaa kysyä ”hiustyyliä ostettaessa”.

…ja kauneutesi!
Kun päätät tämän tyyppistä ostoa, muista valita hiukset, joissa tunnet olosi naiselliseksi ja itsevarmaksi – vain silloin muut näkevät kauneutesi, kun sinusta huokuu seksuaalista vetovoimaa ja itseluottamusta. Muista – nainen, jolla on synteettiset hiukset, on myös nainen; sinulla on myös oikeus tuntea olevansa arvokas ja kaunis ihminen, ja se, että piilottelet salaisuuden … kuka välittää? ;)