Yksi peruukin omistajan ensimmäisistä valinnoista on, milloin valita hiustyyppi. Markkinoilla on luonnollisia ja synteettisiä peruukkeja sekä sekamalleja, joissa on molempia tyyppejä. Jokaisella niistä on omat ominaisuutensa, jotka vastaavat asiakkaiden erityisvaatimuksia. Mitä sinun tulee tietää luonnollisista ja synteettisistä peruukeista? Miten ne todellisuudessa eroavat toisistaan? Selitämme jo kaiken!

 

Luonnolliset peruukit – ominaisuudet

Luonnollisten hiusten peruukit, kuten nimestä voi päätellä, on valmistettu käyttämällä hiuksia. Niiden alkuperäiset omistajat huolehtivat niiden moitteettomasta kunnossa, jotta niitä voitiin käyttää uudelleen peruukkien valmistuksessa. Luonnollisia hiuksia saadaan eri puolilta maailmaa. Kalleimmat ja erityisen laadukkaat hiukset ovat slaavilaiset hiukset. Useimmiten niitä ei värjätä, minkä vuoksi niitä kutsutaan myös neitsythiuksiksi. Säikeet ovat kevyitä ja helppo muotoilla. Eurooppalaisilla hiuksilla on samanlainen rakenne ja ulkonäkö. Niitä pidetään usein taloudellisena vaihtoehdona neitseellisille bändeille. Peruukeissa käytetään myös intialaista, kiinalaista ja brasilialaista alkuperää olevia hiuksia. Jokainen tyyppi eroaa pinoamisherkkyydestä, ja niillä on erilainen kosketusrakenne.

 

Luonnollisten hiusten peruukit voidaan värjätä ja sävyttää. Ne kestävät muotoilua korkeissa lämpötiloissa. Ne eivät vaadi erityistä hoitokosmetiikkaa. Kuivien ja vaurioituneiden hiusten shampoot sopivat niiden pesuun. Säännöllisellä hoidolla ja asianmukaisella säilytyksellä luonnollisia peruukkeja voidaan käyttää johdonmukaisesti ja edullisesti jopa useiden vuosien ajan.

 

Synteettinen peruukki – ominaisuudet

Synteettiset peruukit valmistetaan synteettisistä hiuksista. Niiden rakenne ja ulkonäkö muistuttavat hyvin paljon luonnollisia säikeitä. Synteettisten peruukkien hinta on paljon alhaisempi kuin luonnollisten peruukkien hinta. Tämä johtuu lyhyemmästä käyttöiästä ja hieman huonommasta laadusta. Synteettisiä peruukkeja on saatavana useissa väreissä – vaimennetuista ilmeikkäisiin väreihin. Tekokuiduista tehdyt tekoperuukat voidaan muotoilla lämpöä käyttämällä. Tietyn tuotteen kuvauksessa tulee aina olla tieto maksimilämpötilasta, jota voidaan käyttää. Synteettiset peruukit pesuun edellyttävät erityisesti suunniteltujen tuotteiden käyttöä. Niiden hoitoon tarkoitettua kosmetiikkaa löytyy monien peruukkiliikkeiden valikoimasta. Synteettiset hiusperuukit eivät sovellu värjäykseen, koska tekokuitu ei ime väriainetta.

 

Mitä eroa on luonnollisten ja synteettisten peruukkien välillä?

Luonnolliset ja synteettiset peruukit eroavat ulkonäöltään, tuntumasta, hoidosta ja muutamista muista seikoista. Kaikki tyypit eivät sovi meille, joten niiden peruseroihin kannattaa tutustua ennen ostamista. Se riippuu mieltymyksistämme ja oletuksistamme, mikä peruukki vastaa paremmin odotuksiamme ja tulee suosikkimme.

 

Yksi perustavanlaatuisista eroista luonnollisen ja synteettisen peruukin välillä on sen kestävyys. Luonnolliset hiusmallit voivat palvella meitä jopa 4 vuotta, kun taas luonnonhiusmallit kestävät yleensä noin vuoden. Luonnonperuukeissa on usein mikro-ihoelementtejä sisältävä korkki, joka lisää käyttömukavuutta. Se helpottaa myös jakamisen vaihtamista. Molemmat peruukit vaativat erilaisia hoitotuotteita. Luonnolliset hiukset voidaan värjätä ja sävyttää, joten voimme muuttaa peruukin ulkonäköä täysin.

 

Milloin valita luonnollinen peruukki?

Luonnolliset hiukset peruukit ovat premium-tuotteita. Ne eivät ole halpoja, mutta vastineeksi saamme korkealaatuisen työn ja pitkän käyttöiän. Luonnollisissa peruukkeissa näkyy erityistä huomiota pienimpiin yksityiskohtiin. Hiusperuukin ostaminen kannattaa valita, kun keskittyy korkeaan laatuun. Se on paras valinta ihmisille, joilla ei ole omia hiuksia useista syistä. Luonnollinen peruukki tarjoaa realistisen näköisen kampauksen. Saatavilla olevat mallit vastaavat viimeisimpiä kampaamotrendejä. Luonnollisten peruukkien lippiksissä on mikronahkajäämiä sisällä, mikä parantaa käyttömukavuutta jokapäiväisessä käytössä. Ihmisten, joiden päänahka on altis hankaukselle ja ärsytykselle, tulee kiinnittää erityistä huomiota korkkien tyyppiin. Kaljuuntumisongelmaan haluamme peruukin, joka korvaa aidot hiukset, ainakin jossain määrin. Valitsemalla luonnollisen hiusperuukin voit olla varma, että hiustyyliäsi ei voi erottaa omastasi.

 

Synteettinen peruukki – kenelle?

Synteettiset peruukit ovat täydellinen valinta ihmisille, jotka haluavat välitöntä ja tehokasta muutosta ulkonäköön. Suhteellisen edullisen hinnan ansiosta vaatekaappiisi mahtuu muutamakin kopio, joita voimme käyttää erikoistilaisuuksiin. Synteettisistä hiuksista valmistettua peruukkia tilattaessa voimme ottaa huomioon tilauksen nopean toteutumisen. Synteettinen peruukki toimii hyvin tapauksissa, joissa meillä on omat hiukset, mutta haluamme ei-invasiivisen muutoksen. Synteettisissä peruukkeissa on perinteiset korkit, jotka voivat aiheuttaa epämukavuutta, jos niitä käytetään päivittäin. Tästä syystä niitä ei suositella ihmisille, jotka kamppailevat patologisen hiustenlähtöön. Synteettisiä peruukkeja on saatavana useissa väreissä ja eri leikkaustyypeissä, joten voit löytää unelmiesi peruukki erityiseen tilaisuuteen.

https://www.siepomaga.pl/hairly

 

Luonnolliset ja synteettiset peruukit – yhteenveto

Ihmisten ja synteettisten hiusten peruukkeissa on hyvät ja huonot puolensa. Jokainen tyyppi on kokeilemisen arvoinen, mutta on luonnollista, että molemmat eivät aina tyydytä tarpeitamme. Ennen peruukin ostamista on hyvä tutustua molempien peruukkityyppien ominaisuuksiin, jotta voimme olla varmemmin, että tuote vastaa odotuksiamme. TanieP wuki -myymälän valikoimasta löydät korkealaatuisia luonnollisia ja synteettisiä peruukkeja. Jokainen malli on valmistettu äärimmäisen tarkasti viimeisimpien kampaamotrendien mukaisesti. Kehotamme sinua hyödyntämään yksittäisiä online-konsultaatioita mallin neuvomiseksi ja epäilysten hälventämiseksi. Blogistamme löydät monia muita yhtä hyödyllisiä artikkeleita!