Kun etsit oikeaa peruukkia, meillä on valinta: luonnollinen peruukki vai synteettisistä hiuksista valmistettu peruukki. Se ei ole ollenkaan itsestäänselvä päätös. Ottaen huomioon kokonaisulkonäkö, mutta ennen kaikkea korkea laatu ja kestävyys – luonnollinen hiusperuukki on voittaja. Monien etujen takana on kuitenkin myös melko korkea hinta. Kuinka paljon luonnollinen peruukki maksaa ja kannattaako se valita?

Luonnollinen peruukki – mitä meidän pitäisi tietää siitä?

Luonnolliset peruukit ovat hiuksista valmistettuja, joten ne ovat korkealaatuisimpia tuotteita. Tämän ansiosta puettamalla tällaisen peruukin voimme täydellisesti jäljitellä todellista kampausta. Se käyttäytyy päässä samalla tavalla kuin luonnolliset hiukset. Lisäetuna on se, että sitä voidaan käyttää kampaamohoidoissa, kuten hiusten leikkauksessa tai värjäyksessä. Luonnonhiuksinen peruukki voidaan myös pestä, kuivata kuivausrummulla, mutta myös mallintaa suoristusraudalla ja kihartimella, ja slaavilaisten hiusten käytön ansiosta koko hiustyyli näyttää luonnolliselta hiukselta.

Koska se on ihmisen hius, mutta vailla sipulia ja kaikkia ravintoaineita, sinun tulee huolehtia erittäin huolellisesta hoidosta. Oikein hoidettu luonnollinen peruukki on katseenvangitsija pitkään ja on mukava käyttää joka päivä. Myymälästämme löydät vain korkealaatuisia luonnollisia hiuksia peruukit. Katso itse.

Kuinka paljon luonnollinen peruukki maksaa?

Peruukin hankintaan liittyy huomattavia kuluja, varsinkin jos haluat luonnollisen hiuksen peruukin. Voimme ostaa synteettisen tuotteen jo 250 zlotysta alkaen, mutta tässä tapauksessa on syytä muistaa, että hinta on laadun määräävä tekijä. Luonnollinen peruukki on melko kallis, mutta tämän ansiosta saamme tuotteen, joka on erittäin kestävä ja kestävä, ja lisäksi se näyttää samalta kuin oikeat hiukset. Viimeinen ominaisuus on tärkein, kun haluamme peruukin olevan huomaamaton.

Voimme ostaa luonnollisen peruukin jopa 2 500 zlotylla. Tässä tapauksessa puhumme halvimmista malleista. Hinnat voivat olla korkeammatkin riippuen pääasiassa luonnollisen hiuksen pituudesta, paksuudesta ja tyypistä. Peruukkimaailmamme tarjoaa eurooppalaiset slaavilaiset luonnolliset hiukset peruukit, jotka sopivat täydellisesti alueemme kauneustyyppiin – vain tämä on tae erinomaisesta hyvinvoinnista ja täydellisestä istuvuudesta. Kalleimmat ovat slaavilaiset ja eurooppalaiset hiukset – keskimääräiset kustannukset vaihtelevat 3 500 zlotysta 7 000 zlottiin.

Kutsumme sinut lämpimästi tutustumaan myymälämme peruukkitarjoukseen. Löydät sieltä mm. slaavilaisista hiuksista valmistettuja luonnollisia peruukkeja, synteettisiä peruukkeja ja hybridiuutuutta – sekaperuukit – ne ovat yhdistelmä luonnollista peruukkia synteettiseen peruukkiin – se on erityinen hinta- ja laatukompromissi luonnollisten hiustuotteiden välillä ja keinotekoiset hiustuotteet.

Muista myös, että kaikkia myymälässämme olevia luonnollisia peruukkeja voi kokeilla kotona ja palauttaa jopa 14 päivää ilman syytä.