Peruukit ovat mielenkiintoinen ratkaisu nopeaan ja tehokkaaseen kuvanmuutokseen. Yhä useammat naiset haluavat antaa heille mahdollisuuden. Ihmisille, jotka eivät ole koskaan käsitelleet peruukkeja ennen, ensimmäinen kokemus niiden käyttämisestä voi olla ongelmallinen. Tässä on vinkkejä peruukin pukemiseen nopeasti ja tarkasti ja miksi se on helppo tehdä.

Peruukin pukeminen – perustietokanta

Suuri osa nykyaikaisista peruukista on varustettu säätöhihnalla. Näin peruukki voidaan säätää tarkasti pään ympärysmitan mukaan ja eliminoi siirtymisriskin. Sellaisten peruukkien tapauksessa, joissa ei ole itsesäätelymahdollisuutta, on hyvä valita parhaiten sopiva tuote. Voit aina yrittää kiinnittää peruukin liimalla tai erikoisteipillä, jotka antavat peruukille paremman vakauden. Peruukkihatut on valmistettu joustavista materiaaleista, jotka tarttuvat hyvin päänahkaan eivätkä samalla aiheuta epämukavuutta käytön aikana.

Peruukin pukeminen – askel askeleelta

Luonnolliset peruukit

Luonnonkarvaperuukit on yleensä varustettu mono , eli sellaisella, johon hiukset ommellaan käsin, mikä mahdollistaa osien muuttamisen ja varmistaa hiusten luonnollisimman ilmeen. Materiaali päästää ilman vapaasti kulkemaan, joten voimme käyttää peruukkeja koko päivän ilman riskiä ärsyttää päänahkaa. Peruukin mono edellyttää hihnan säätämistä pään ympärysmitan mukaan. Oikein levitetyn peruukin tulee ulottua juuri pään takaosan taakse ja sovittaa sitten hiusten etulinjaan. On tärkeää, että korkki vedetään tiukasti kiinni ja kiinnittyy päähän joka paikasta.

Synteettiset peruukit

Synteettiset peruukit , joissa on perinteiset lippalakit, asetetaan täsmälleen samalla tavalla. Tärkeintä on aina hihnan säätäminen ja sitten lippiksen asettaminen vaiheittain niin, että se peittää koko pään. Jotkut synteettiset peruukit ja luonnolliset peruukit on lisäksi varustettu liukukannilla korkin takana. Tämä on lisävaruste, joka voi parantaa peruukin vakautta, mutta ei ole välttämätön. Peruukit kaljuille ihmisille ovat vailla tätä elementtiä, koska ne ovat tarpeettomia. Peruukin pukemiseksi hyvin, emme yleensä tarvitse mitään lisäkomponentteja. Teippiä tai liimaa kannattaa harkita ihmisille, jotka elävät erittäin aktiivista elämäntapaa ja haluavat olla varmoja, että peruukki kestää intensiivistä treeniä kuntosalilla tai koko yön tanssilattialla.

front lace peruukit

Kuulet usein, että pahinta on käyttää pitsiä etuperuukkeja. Niiden pukeminen ei käytännössä eroa muiden tyyppien pukemisesta. Kun puet peruukki tällaisella lippalla, sinun tulee myös huolehtia etummaisesta hiusrajasta. Peruukki on varustettu etuosaan kiinnitetyllä lisäverkolla. Hiukset on ommeltu siihen, mikä tulee paksummaksi ja paksummaksi luomaan luonnollisimman vaikutelman. Verkko tulee leikata vastaamaan luonnollista hiusrajaamme. On hyvä tehdä tämä terävillä saksilla tai mennä pätevän peruukkistylistin luo huolehtimaan siitä. Kun laitamme oikein valmistetun peruukin, verkko tulee liimata erityisellä liimalla, jotta se ei tartu ulos. Sitten olemme varmoja, että toiset hiuksemme näyttävät hyvältä. Pitsietuperuukit ovat hieman vaativampia, mutta niitä kannattaa käyttää, kun halutaan saada luonnollinen hiusraja otsaan.

fi.thehairly.com – korkealaatuiset luonnolliset ja synteettiset peruukit

Tanieperuki fi.thehairly.com on yksi peruukkiteollisuuden johtajista. Tarjotut luonnolliset ja synteettiset peruukit ovat kokeneiden asiantuntijoiden valmistamia. Peruukkikauppa tarjoaa mahdollisuuden tehdä yksilöllinen tilaus mistä tahansa hiuksesta. Lisäksi peruukkikauppa on valtava tietopohja. Yrityksen blogista löydät monia hyödyllisiä artikkeleita peruukkityypeistä, niiden hoidosta ja viimeisimmistä trendeistä. Kannattaa myös hyödyntää ilmainen videokonsultaatio, jonka aikana voit esittää sinua askarruttavia kysymyksiä. Pätevät konsultit kertovat sinulle hiustyypeistä, milloin valita luonnolliset peruukit ja missä mallissa näytät kauneimmalta. Toivomme, että tämän artikkelin luettuasi tiedät jo, kuinka laittaa peruukit päähän ja tulet varmasti kokeilemaan niitä!