Kun naiset päättävät ostaa synteettisen peruukin , he usein ihmettelevät, pystyvätkö he hallitsemaan oikean tyylin. Loppujen lopuksi premium-peruukeissa käytetyt synteettiset hiukset, vaikka ne ovatkin petollisen samanlaisia kuin luonnolliset, vaativat itse asiassa täysin erilaista lähestymistapaa. Sinun on tiedettävä, että peruukin muotoilu vaatii hieman harjoittelua ja tiettyjen suositusten noudattamista. Tietäen kuinka järjestää ja hoitaa synteettinen peruukki oikein, voit saada paitsi upean kampauksen, myös pidentää merkittävästi suosikkiperuukin käyttöikää.

Voiko synteettisiä peruukkeja muotoilla?

Se, voidaanko tietty synteettinen peruukki muotoilla, riippuu pääasiassa sen laadusta. Halvoissa synteettisissä peruukkeissa käytetään usein heikoimpia synteettisiä kuituja, jotka voivat vaurioitua kokonaan muotoilun seurauksena.

Joten jos välität mahdollisuudesta muuttaa hiustyyliä, sinun tulee valita ensiluokkainen peruukki. Korkealaatuisten synteettisten hiusten käyttö tarkoittaa, että nämä peruukit voidaan muotoilla vapaasti, myös korkeissa lämpötiloissa.

Katso yksityiskohtaiset suositukset varmistaaksesi, että peruukkisi voidaan muotoilla. Näin olet varma, että peruukkisi ei vaurioidu, kun yrität muuttaa hiustyyliäsi.

jak ukladac peruke syntety tp (1)

Hiusten muotoilu synteettisissä peruukkeissa

Valitsemalla korkealaatuisimmat synteettiset peruukit, voit tehdä erilaisia pin upeita, sekä korkeita että matalia. Kumman valitset, riippuu täysin mieltymyksistäsi. Minkä tahansa hiustyylin valitsetkin, oikea peruukki pysyy paikoillaan aina.

Joka kerta ennen peruukin muotoilua, varmista, että hiukset on kammattu perusteellisesti. Tämä toimenpide ei ainoastaan helpota merkittävästi työtäsi, vaan myös ehkäisee synteettisten hiusten mahdollisia vaurioita.

Lisäksi, kun käytät erilaisia muotoiluvalmisteita, muista pestä peruukki huolellisesti sen poistamisen jälkeen, jotta kaikki jäljellä olevat kosmetiikkatuotteet poistetaan. Näin vältyt lian kertymiseltä ja pidennät peruukin käyttöikää merkittävästi.

Kuinka järjestää matalat piikit?

Jos olet matalan hiuksen ystävä, meillä on sinulle mahtavia uutisia. Synteettiset peruukit, myös huonolaatuiset, sopivat täydellisesti tämän tyyppisiin kampauksiin.

Joka kerta, ennen kuin aloitat hiusten muotoilun, kampaa säikeet varovasti päästäksesi eroon sotkuista. Sitten asettamalla peruukin sopivalle telineelle, voit aloittaa hiusten muotoilun. Jos olet maallikko tällä alalla, suosittelemme muotoilemaan hiuksesi sormillasi. Näin tunnet itsesi varmemmaksi liikkeihisi.

Valmistele matala pin up kokoamalla hiuksesi niskaan ja kiinnittämällä ne hiusneuloilla tai muilla tarvikkeilla, joiden avulla saavutat halutun vaikutuksen. Anna mielikuvituksen viedä itsesi mukana, mutta muista, että saavutettu vaikutus riippuu siitä, mikä peruukki sinulla on. Kiharat hiukset näyttävät erilaisilta kuin suorat hiukset.

jak ukladac peruke syntety tp (2)

Kuinka järjestää korkeat upposet?

Naisten, jotka suosivat korkokenkiä, tulisi päättää ostaa luonnollinen tai synteettinen peruukki , mutta vain korkealaatuisin. Vain tällaisella peruukilla voit tehdä korkeita pin-uppeja murehtimatta pipon ruma käpristymistä.

Jos haluat tehdä korkean pin-upin huonolaatuisesta synteettisestä peruukista, voit muuttaa hiuskuituja, jolloin saatu vaikutus ei ole tyydyttävä. Hiustyyli näyttää keinotekoiselta ja on ensi silmäyksellä selvää, että käytät peruukkia.

Varmistaaksesi, että tietty peruukki sopii korkeisiin pin-uppeihin, ota yhteyttä asiantuntijaan, joka määrittää, vastaako peruukki tarpeitasi.

Jos olet varma, että sinulla on korkealaatuisin synteettinen peruukki, voit aloittaa sen muotoilun. Käytä tätä varten myös omien käsien kykyjä. Kun olet asettanut peruukin sopivalle jalustalle, kerää hiukset otsasi tyvestä ja luo sitten hienoja kampauksia hiusneuloilla ja hiusneuloilla.

Älä unohda hoitoa!

Jos haluat, että peruukki näyttää hyvältä pidempään, sinun on huolehdittava siitä kunnolla. Vain tällä tavalla voit nauttia hiustesi täydellisestä kunnosta pitkään. Valitsemalla oikeat synteettisille peruukille omistetut valmisteet, voit helposti huolehtia asianmukaisesta hoidosta.

Tarvittaessa pese peruukkisi sopivilla valmisteilla, jotka ylläpitävät synteettisten hiusten oikeanlaista kosteutta. Kun peruukki on huuhdeltu perusteellisesti, anna sen kuivua. Älä harjaa märkää synteettistä peruukkia, jotta hiuskuituja ei rypisty.

Muista myös, että peruukkien kanssa vähemmän on joskus parempi. Älä liioittele peruukin harjaamista. Synteettisten hiusten liiallinen harjaus voi heikentää hiusten kuntoa merkittävästi, jolloin sinun on vaihdettava peruukki uuteen paljon aikaisemmin. Huolehdi myös oikeasta peruukin säilytyksestä. Päivinä, jolloin et käytä sitä, aseta se sopivalle jalustalle tai päähineelle. Tämä vähentää rypistymisen riskiä.